Nätraälven ökar verksamheten med över 50%

Nätraälven ökar verksamheten med över 50%

"Vi har ökat medlemsantalet och vi har ökat både volym och antal uppdrag vilket visar på den potential och möjlighet denna härliga förening har."

Snart är det årsstämma för Nätraälven och i årsredovisningen kan läsas om en stor ökning av verksamheten. Måndagen 30/1 kl 19.00 är det årsstämma med Nätraälven. Platsen är Valhalla i Drömme, Sidensjö.

 

Bokslutet för verksamhetsåret 2010-09-01 till 2011-08-31 visar att Nätraälven har ökat verksamheten med 52%. Resultatet för verksamheten är positivt och styrelsen har beslutat att utbetala ca 0,6 milj. kr till medlemmarna i efterlikvid.

 

Mattias Persson affärschef kommenterar: - Det har varit ett mycket intensivt år med många händelser som varit positiva för föreningens utveckling. Jag passar på att tacka medlemmar, styrelse och personal som ger föreningen dess möjligheter att utvecklas och expandera.

- För mig som affärschef är det tre saker som sammanfattar detta rekordår:

 

1. Bygget och inflyttningen i nya kontoret

- Kontoret har gett oss möjligheter att bemöta intresset hos nya medlemmar, bli effektivare och öka verksamheten. Nu har vi något att samlas i och kring, samtidigt som det gett oss en tydligare identitet.

 

2. ATL:s stora virkesprisjämförelse

- Hösten 2010 och våren 2011 visade att Nätraälven är den aktör i Sverige som betalar bäst för virket till skogsägaren. Att erbjuda höga och rättvisa virkespriser till våra medlemmar är vårt största mål och att samtidigt redovisa ett positivt resultat känns fantastiskt bra.

 

3. Ökningen av verksamheten

- Vi har ökat medlemsantalet och vi har ökat både volym och antal uppdrag vilket visar på den potential och möjlighet denna härliga förening har.

 

Nyheter

Mycket snöbrott i vinter
Många av er har nog sett inslaget på SVT om allvarliga snöbrott.(Om inte se länk nedan). Det...
Dags för årsstämma 27/1 kl 19:00
Den 27 januari kl 19:00 är det dags för årsstämma med Nätraälven Skog. På grund av rådande...
Stabilt resultat för virkesåret 2019/2020
Vi har gjort bokslut för virkesåret 2019/2020 och föreningen visar ett stabilt resultat trots stora...

Sidor

Bli medlem i Nätraälven Skog

Följ oss

Flickr Youtube