Nu höjer vi prislistan!

Nu höjer vi prislistan!

Vi är glada att meddela att vi höjer vår virkesprislista för timmer och massaved. Efterfrågan på timmer är hög och vi har nått en ny nivå för timmerpriserna. Vi har sedan tidigare höjt timmerpremierna markant men nu höjer vi också vår grundprislista med 50-80 kr/m3. Efterfrågan på massaved stiger och höjningen är 20 kr/m3 för lövmassa och 10 kr/m3 för barrmassa. Höjningen gäller för alla avtal med aktuell prislista och träder i kraft för uppdrag som påbörjas från och med 19 april.

 

Det var länge sedan vi höjde prislistan och det känns bra att äntligen göra det då prislistorna inte har speglat prissättningen. Det en är fortsatt knepig prissättning där höga premier kompenserar lägre prislistor. En anledning har varit osäkerheten kring hur länge den ”nya” prisbilden kommer att hålla i sig.

 

Vi är inne i en händelserik och tuff tid med kriget i Ukraina som påverkar vår verksamhet. Som sagt så ser vi nu att efterfrågan på skogsråvara ökar vilket gynnar oss men kostnaderna ökar också både för verksamheten i skogen och generellt i samhället.

Nyheter

Vinnare från trädslagstävlingen under kubbyran 6/8
Vinnaren av gränsforsyxan blev Agnes Lund med alla 8 rätt. En såg tillfaller Henry Sundberg med 7...
Extra årsstämma i Drömme, Sidensjö 17/8 kl 19:00
Den 17/8 kl 19:00 kallas medlemmar i Nätraälven till en extra årsstämma på Valhalla i Drömme,...
Öppettider i sommar
Det vankas semestertider och med det så kommer vi också i vanlig ordning att ha kontoret stängt...

Sidor

Bli medlem i Nätraälven Skog

Följ oss på sociala medier