Information i Coronatider

Information i Coronatider

Nätraälven påverkas precis som alla andra under denna pandemi men vi fortsätter att jobba långsiktigt med att sköta våra medlemmars skogar i största möjliga mån. Just nu har vi begränsningar i produktionen och följer de rekommendationer som finns gällande hur vi har kontakt med kunder och andra i vår omgivning. Många i personalen jobbar hemma på halvtid samt att vi normalt jobbar mycket ute denna tid på året. Kontoret i Sidensjö är bemannat våra normala kontorstider men vi är färre som är på plats. Om du vill komma i kontakt med någon hos oss är det klokt att ringa i förväg för att gå igenom hur vi ska sköta kontakten.

 

Denna tid på året är det som vanligt väldigt fördelaktigt att se över planteringar, röjningar och rågångar eftersom sikten är mycket god och vi lätt kan se huvudstammarna när grönskan lyser med sin frånvaro. Vill man ha röjt i sommar är det också klokt att ta kontakt med oss så att vi hinner planera in det. Vår bedömning just nu är att vi kommer att klara av vår normala mängd skogsvård men det kan bli en förskjutning mot hösten.

 

Notera att våra kontor har stängt klämdagen 22/5. Då ska många av oss i personalen passa på att sela på röjsågen och sköta våra egna skogar.

Nyheter

Grattis ni vann! Bjästamarknaden 28/8
Gissa trädslag Örjan Byström Max Nilsson Martin Westin Erika SöderbergGissa...
Vinnare i vår bildtävling
Vi har nu fått klart med vinnare i vinterns bildtävling för våra medlemmar. Vi fick in många bra...
Mycket snöbrott i vinter
Många av er har nog sett inslaget på SVT om allvarliga snöbrott.(Om inte se länk nedan). Det...

Sidor

Bli medlem i Nätraälven Skog

Följ oss

Flickr Youtube