Vi söker två nya virkesköpare

Vi söker två nya virkesköpare

Nätraälven Skog är Sveriges äldsta skogsägareförening. Det är vi stolta över. Men vi är ännu stoltare över föreningens positiva utveckling de senaste åren. Antalet medlemmar ökar och vi behöver nu bli fler skogligt kunniga medarbetare som kan ta hand om våra medlemmar. Vi ser oss som en lokal och oberoende utmanare som alltid har skogsägarens intressen i fokus. Vårt huvudkontor ligger i Sidensjö utanför Örnsköldsvik.

 

Arbetsbeskrivning

Som virkesköpare ansvarar du för kontraktering av virke och rådgivning till våra medlemmar. Du driver dina projekt självständigt men är också en del i ett team. På Nätraälven läger vi stor vikt i att vår personal ska trivas och vi tycker att en balans i livet ger förutsättningar för bra relationer. Du planerar din egen tid, ansvarar för dina egna affärer och driver dina uppdrag tillsammans med våra duktiga entreprenörer. I vår verksamhet är kvalitet och långsiktighet viktigast och det ger dig möjligheten att ta bra beslut och genom det skapar vi starka relationer med våra trogna medlemmar.

 

Kvalifikationer

Vi söker en självgående och driven person med intresse för skog och service. Du är affärsmässig och drivs av engagemang och kvalitet. Du förstår vikten av långsiktiga relationer och har god social förmåga. Vi ser gärna att du har en god skoglig utbildning. B-körkort är ett krav. Erfarenhet är meriterande.

 

Placering och tillträde

Placering i Sidensjö eller Ullånger, tillträde enligt överenskommelse.

 

Skicka din ansökan senast 2021-01-18 till: Nätraälven Skog, Bredåker 100, 893 95 Sidensjö eller info@natraalven.se.

 

Vill du veta mer om tjänsten kontakta: Victor Carlson, Köpledare 0730-287 387

Nyheter

Kontoren stängd fredag19/5 och måndag 5/6
På klämdagarna, 19/5 och 5/6 så håller kontoren i Sidensjö och Ullånger stängt.
Skogs- och familjedag i Sidensjö med 100 års firande
Den 27 maj välkomnar er till vår traditionella skogsdag här på kontoret i Sidensjö. Vi är glada att...
Stafettvasan
Vi firar 100 år, detta gör vi med att ta oss an en annan nyligen fylld 100-åring. 5 tappra själar...

Sidor

Bli medlem i Nätraälven Skog

Följ oss på sociala medier